петак, 29. јун 2007.

СЕДМО ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО „ТРЊАНЕ 2007“



У недељу 8. јула 2007. године, у организацији КСР „ТРЊАНЕ“ из Трњана-Општина Алексинац, биће одржано СЕДМО по реду ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО У ЛОВУ УДИЦОМ НА ПЛОВАК – „ТРЊАНЕ 2007“ и ПРВО ПРВЕНСТВО У КУВАЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ - „ТРЊАНСКИ КОТЛИЋ 2007“
Првенство ће бити организтовано на локацији „ МОМИНЕ БАРЕ“ које се нала зе у Доњем Љубешу ( 15 км од Алексинца )
На првој бари ће се надметати СЕНИОРИ, а на другој бари ће се такмичити ОМЛАДИНЦИ И ОМЛАДИНКЕ, и ПИОНИРИ И ПИОНИРКЕ.
Прелазни пехар у сениорској конкуренцији брани Велимир Милошевић из Прћиловице. За све три категорије такмичара биће обезбеђене и разне награде спонзора – почев од бесплатних техничких прегледа,, бесплатне реглаже трапа, бесплатних прања возила, бесплатних шишања, бесплатних сликања, и других награда у разним производима.
За кандидате у кувању рибље чорбе биће обезбеђен пехар и диплома.
Такође, после такмичења на самој писти биће приређен свечани ручак у природи , уз мезе, печење и традиционалну рибљу чорбу- коју ће у војничком казану скувати за време такмичења Слободан Живковић наставник математике из Основне школе у Трњану.- који то врло успешно ради већ уназад неколико година!

Најмлађи су одавно нестрпљиви, али су морали да сачекају мало – с обзиром на КУП који је организован непосредно пре овог традиционалног такмичења појединаца.
И ово такмичење, ће као и ранијих година бити праћено будним оком камера „NTV“ из Ниша и „ALT TV“ из Алексинца.
Толико за сада о активностима – убрзо нове вести
Председник КСР“ТРЊАНЕ“ – Трњане
Мића Димитријевић


Нема коментара: