петак, 29. јун 2007.

УСПЕШНО ОДРЖАН КУП КСР „ТРЊАНЕ“ – „ТРЊАНЕ 2007“!

У организацији КСР „ТРЊАНЕ“ из Трњана – Општина Алексинац, у недељу 10. јуна 2007. год, на Бованском језеру је одржан први куп КСР „ТРЊАНЕ“ из Трњана – „ ТРЊАНЕ 2007“.


Учешће на купу је узело 16 екипа, што представља изузетан одзив с обзиром да је ово први Куп који организује КСР „Трњане“, и да су непознати осталим удружењима. Због светског првенства у БиХ истога датума није учествовала најављена екипа из Бугарске и првак Србије КСР „ ЧИГРА“ из Крушевца.

Екипе су се надметале у три сектора на целој такмичарској писти Бованске плаже. После доручка, пријаве екипа и извлачења стартних бројева екипе су се распоредиле на целој такмичарској писти. Такмичење је после обављених припрема почело у
10.00 час0ва и све до 13.00 часова је трајао дуел спортских риболоваца . Пласман прве три најбоље екипе је следећи:
1.ОСР “ВЕТЕРНИЦА“ из Лесковца...........10 сек.поена ( са 4.780 гр.рибе)
2.ОСР „ТИМОК“ из Зајечара.....15 сек.поена (са 4.612 гр.рибе)
3.КСР „ТРЊАНЕ“ ( И) из Трњана......16 сек.поена ( са 4.314 гр. рибе)
У појединачној конкуренцији ( три победника сектора) пласман је :
1.МАРКО ПЕНЧИЋ – ОСР „ТИМОК“ - Зајечар...........................са 3.000 gr. рибе
2.ТИХОМИР ДРАГУТИНОВИЋ - КСР “ТРЊАНЕ“- Трњане....са 2.432 gr. рибе
3.ДРАГАН АРИЗАНОВИЋ - ОСР „ВЕТЕРНИЦА“- Лесковац...са 1.884 gr. рибе
Такмичење су пратили медији:
„НТВ“ из Ниша, „АЛТ ТВ“ –Алексинац и једна приватна ТВ екипа
Такмичаре је пратило изузетно лепо време, сунчано и са врло малао ветра. Било је много публике, посетиоца плаже који су дошли на купање,
и као увертиру тога су имали да гледају окршај најбољих риболоваца Србије!
–... да само поменем да је био ту актуелни првак Србије за ову годину Владан Мркушић који је пецао за ОСР „МРЕНУ“ из Параћина и још неколико такмичара из првих десет са првенства Србије, плус више бивших првака бивше СЦГ и ЈУГОСЛАВИЈЕ.
Упецано је укупно 50kg, углавном
ситније беле рибе-бодорке, деверике, гргеча и понека беовица и сунчанице.
Дружење свих такмичара, судија „УСР“ НИШАВЕ из Ниша који су помогли да све протекне у најбољем реду, гостију и спонзора је настављено у ресторану „Лесковац“ у Алексинцу од 14.00 час. Уз изванредни мени ресторана, уз одличну музику два риболовца музичара „КСР“ ТРЊАНЕ“ дружење је било до 20.00 часова.
Постављено је мезе и додељене су награде .
Сви учесници су добили захвалнице за учешће на овом првом Купу,
као и сви спонзори и људи добре воље који су помогли КСР у протеклом периоду – а поводом 25. годишњице постојања и успешног рада КСР „ТРЊАНЕ“.
ОСР „ВЕТЕРНИЦА“ из Лесковца добила је
велики прелазни пехар,
мањи пехар у трајно власништво и диплому;
друга и трећа екипасу добиле пехар и диплому.
Прва тројица такмичара су добила пехаре, диплому и пригодне награде, а по тројица најбољих из сва три сектора су добили медаље. И најслабије пласирана екипа - ОСР ТИМОК Неготин - је добила награду-( једну велику пластичну рибу)
Сви гости, а посебно екипе су били одушевљени организацијом и дали су све саме похвале, уз жељу да се и даље друже. После додела награда је настало опште весеље уз коло, песму,... и нарочито , слављеничку торту на крају.
Председник КСР“ТРЊАНЕ“
Мића Димитријевић





Нема коментара: